AranyPuli

2011.12.21. 09:30

Az arannyal már az ókori egyiptomiaknak is meggyűlt a bajuk, mivel viszonylag sok volt belőle. Ez csak akkor probléma, ha egyéb, kevésbé arisztokratikus, nemesi származású fémfajtából viszont konkrétan hiány van. Mondjuk olyanokból, amikből fegyvert is lehetne készíteni, és nem csak díszkardot. Egyiptom vesztét részben ez okozta.

Pulink táplálékpiramisának csúcsa arany- és gyémántborítású, csillog is rendesen, ahogy csak az egyiptomi piramisok teteje csilloghatott újkorában: itt arany és gyémántfokozatú szponzoraink számára tartjuk fenn a helyet. Gyémántfokozatú támogatónk ugyan még nincs, de aranyfokozatú már van. És szerencsére ez az arany egy komplett mérnöki fegyverarzenállal együtt érkezett.
De vajon melyik az a magyarországi cég, amelyik 30 millió forint értékű adományt ajánl fel a magyar holdprojekt részére?
Egy informatikai vállalat, amelyik legújabb generációs tervező szoftverek (CAD/CAM) licenszeivel, valamint a programok használatát mérnökeink számára megkönnyítő oktatásokkal sietett segítségünkre – mindezek összértéke jócskán meghaladja a 30 millió forintot.
Ez a cég pedig az S&T Consulting Hungary Kft.

A felajánlásnak köszönhetően mérnökeink egy ideje már nagyon profi módon készítik holdjárónk terveit. A program ugyanis az egyedi alkatrészek tervezésétől kezdve a komplex rendszerek 3D-s megjelenítésén át, a holdjárónk szempontjából kritikus élethelyzetek szimulálásáig gyakorlatilag mindent tud.

A Pulinknak a Hold felé bakot tartó vállalatok 3 millió forint felett ezüst-, 30 millió forint felett aranyfokozatú támogatóinkká válnak. A lista tetején a gyémántszponzori cím található: ezt 300 millió forint feletti befizetőinknek tartogatjuk.

Hatásában ezek egyenértékűek azzal, mintha egy pillanatra a Földtől holdtávolságra kerülne a Jupiter: valósággal kiszippantaná Pulinkat az indítóállásról. És majd csak ezután tűnne el benne az egész Föld is, de ez most részletkérdés. Cserébe mi elröpítjük a támogató cégek logóját a Holdra úgy, hogy az járműveinken látható lesz – ezáltal pedig Holdon készített felvételeinken is. Ugyanez vonatkozik aranyfokozatú támogatóinkra is.

Mint mai példánkból is látszik, gyakorlatilag végtelen a lehetőségek száma, amivel Pulink boldoggá tehető. Tulajdonképpen az evolúció létrehozta az örömkutyát, ami a felajánlások minden formáját egyaránt nagyra értékeli - így azokat is, amikről korábbi posztjainkban - lásd itt és itt - írtunk.

Szerző: gopuligo

Szólj hozzá!

Címkék: migrate

A bejegyzés trackback címe:

https://pulispace.blog.hu/api/trackback/id/tr633480009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása