Szolgálati közlemény

2014.08.05. 09:00

Bár már régen jelentkeztünk poszttal, ennek ellenére vagyunk és létezünk! És természetesen szorgosan dolgozunk is, amint azt már jeleztük, a "pedigrés" Puli elkészítésén és taxijegyünk biztosításán.

Az idei Google Lunar XPRIZE Team Summit is lezajlott - sikeresen! -, erről rövid sajtószemlénk is tanúskodik; itt  magyar beszámolókból válogattunk:

A nemzetközi visszhangból is szemezgettünk:

Hamarosan újra jelentkezünk - 641 poszt után új köntösben, új platformon. Még egy kis türelmet kérünk, és tovább olvashattok a Puli útjáról a Hold felé!


A Puli Space munkájának prioritása most az űrképes Puli elkészítése és Holdutazásunk foglalójának biztosítása. Mindehhez szükségünk van olvasóink segítségére is!

Ha szeretnéd a magyar zászlót a Holdon látni, támogasd a Google Lunar XPRIZE versenyben részt vevő Puli Space-t az odajutásban. A Puli esélye a Holdra jutásra az, ha más csapatok mellé társulunk be és így olcsóbbá tesszük a Holdig való eljutást, ami a küldetés legköltségesebb része.Hogy minél jobb eredményt tudjunk elérni a jövőben ismindenkinek a segítségére szükségünk van - a Tiedre is. Kis Lépés Klubunkon keresztül támogathatod további fejlesztéseinket, akár rendszeres előfizetéssel is.Segíts Te is, hogy Magyarország lehessen az első európai nemzet, amely eljut a Holdra!

Facebook  YouTube   Google+    Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://pulispace.blog.hu/api/trackback/id/tr26576289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása