NASA Johnson Style

2012.12.16. 09:30

Vajon a világvége első jelének tekinthető, hogy már a NASA-t is elérte a Gangnam-sztájl? A Johnson Space Center diákjainak közreműködésével itt az új remix a NASA-tól: a NASA Johnson Style. A klipben itt-ott asztronauták is felfedezhetők, mint például a csodaszép Tracy Caldwell Dyson. Clayton Anderson pedig simán nyugdíjba küldhetné Bruce Willist: észre sem vennénk, ha a jó öreg Bruce helyett egyszer ő mentené meg a Földet az Armageddonban. Tracy és Clayton egyaránt megjárta a Nemzetközi Űrállomást. Mike Massimino viszont a Columbia és az Atlantis űrsiklóval repült, vendégeskedett a "The Big Bang Theory" c. sitcomban is, és ő kezdett el twitterezni a világűrből (a földi Küldetésirányítás segítségével). Vasárnapi különkiadásunkat láttátok.

Facebook-challenge: Fogadást kötött egymással a német Part-Time Scientists és a Puli, a magyar csapat. A tét az, hogy az ország lakosságának arányában melyik csapatnak lesz több lájkja. Úgyhogy csatlakozz facebook-oldalunkhoz! Noha jó úton haladunk, és már a hétezres határ a következő cél, nagyon bele kell húznunk, mert a németek sem tétlenkednek: náluk jelenleg 1,841 lájk jut 1.000 lakosra, esetünkben ez csak 0,677 - jó két és félszer több van a Part Time Scientists-nek.

Mindenkit várunk - Go Puli Go!


.... és juttasd el neved a Holdra! Holdjárónk, a Puli, már ezer forintos támogatás esetén magával viszi neved a Holdra, hogy az örök időkre ott maradjon! De a következő meteorbecsapódásig mindenképp. Ehhez csak be kell lépni a Kis Lépés Klub-ba,  kisvállalkozásoknak pedig irány a Puli Indítóállás!

Sorozatunk korábbi részeit itt megtalálod. Ha érdekelnek a Puli és az asztronauták kalandjai, rakd blogunkat a kedvencek közé, és gyere vissza máskor is: https://pulispace.blog.hu

Szerző: gopuligo

Szólj hozzá!

Címkék: migrate

A bejegyzés trackback címe:

https://pulispace.blog.hu/api/trackback/id/tr944967772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása